Hieronder staan de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op iedereen die deelneemt aan de Escape Room Vechtdal.

Het spel Escape Room Vechtdal

Het spel Escape Room Vechtdal is onderdeel van Rederij Peters. Het spel houdt in dat een groep van vier (4) tot en met acht (8) personen wordt “opgesloten” in een kamer (de Escape Room), met als doel binnen 60 minuten uit de kamer te ontsnappen. De kamer is in het geval van Escape Room Vechtdal in Ommen het ruim van een oud vrachtschip. In de Escape Room zijn verschillende raadsels, opdrachten, puzzels en aanwijzingen verstopt. Het is de bedoeling dat de deelnemers deze opdrachten en puzzels op te lossen en uitvoeren, waardoor zij sleutels, codes en oplossingen vinden waarmee uiteindelijk de deur van de uitgang van de Escape Room geopend kan worden.

  • Het spelen van Escape Room Vechtdal is geheel op eigen risico.
  • De minimumleeftijd is 12 jaar, deelnemers van de Escape Room die jonger zijn dan 18 jaar dienen begeleid te worden door een volwassene.
  • Het is niet toegestaan Escape Room Vechtdal onder invloed van drank of drugs te spelen.
  • Het is niet toegestaan dingen te forceren of kapot te maken. Gemaakte kosten van gemoed willig dingen te forceren of kapot te maken kunnen verhaald worden op de deelnemers van de Escape Room.

Tijdens de Escape Room Vechtdal worden de deelnemers opgesloten, waarbij de deur op slot gaat. Tijdens het spel worden de deelnemers door middel van camera’s in de gaten gehouden. In geval van nood of paniek, kan de Escape Room te alle tijde geopend worden.

Reserveren en annuleren

Reserveren voor de Escape Room Vechtdal is verplicht en kan worden gedaan via het reserveringssysteem op www.escaperoom-vechtdal.nl. Een reservering is alleen bevestigd na het ontvangen van de bevestigingsmail. Het is mogelijk dat deze in de Spam folder is terecht gekomen. Niets ontvangen? Neem contact met ons op.

Zorg dat je een half uur voor het gereserveerde tijdstip aanwezig bent, indien je te laat bent kan dit resulteren in een kortere speeltijd.

Tot 48 uur voor de reservering kan er kosteloos worden geannuleerd. Na 48 uur brengen we €25,- in rekening. Voor annuleringen korter dan 24 uur van te voren of een ‘no show’ brengen we het volledige bedrag in rekening. Annuleren kan door contact met ons op te nemen via het telefoonnummer (0529) 45 19 24 of door een e-mail te sturen naar info@rederijpeters.nl.

Annuleren voor meer dan twee tijdsloten of reserveringen met een arrangement dienen minimaal vijf dagen van te voren te geschieden.

Aansprakelijkheid

Escape Room Vechtdal houdt zich niet verantwoordelijk voor diefstal en/of beschadiging aan persoonlijke eigendommen. Er zijn kluisjes aanwezig om waardevolle spullen in op te bergen. Eventueel lichamelijk letsel opgelopen tijdens een bezoek aan Escape Room Vechtdal kan niet worden verhaald op het bedrijf.

Escape Room Vechtdal in Ommen, Overijssel

Escape Room Vechtdal in Ommen, Overijssel